5900 SEK
Opa

Denna klassiska cykel är utformad med höginsteg för smidig cykling, har fina linjer och bekvämt upprätt läge. Opa är en prefekt vardagscykel tack vare sin fantastiska komfort och praktiska detaljer. Det här är exakt samma sorts vackra cyklar som du kunde hitta på gatorna i Stockholm och hela Sverige för 60 år sedan.

Spec           Lastkapacitet           Säkerhet

Opa

Ramen

Ramen är tillverkad av lättviktigt stål, TIG-svetsad, och behandlad med den bästa rostskyddsmetoden ”Cataphoresis” och därefter dubbla lager pulverlack

Opa

Hjulen

Starka hjul, detta för att kunna uppnå den bästa stabiliteten och lastsäkerheten. Opa finns bara i 28 tums hjulstorlek. Fälgen är 24mm bred med 2,30 mm tjocka aluminiumekrar. Opa byggs bara med mekaniska bromsar så som ”Trumbroms Sturmy Archter” eller ”Shimano Rullbroms”.

Växlar

Välj mellan växlar

Utrustas med 2 SRAM automatisk växel S2C, ett smart tvåväxlat kickbacknav, 3 eller 7 Shimano växlar med handväxelreglage. 

  • Opa
  • SRAM-Automatix-2-växlar

Lastkapacitet

Lastkapacitet

Opa

Lastkapacitet

Främre pakethållare

Integrerad främre pakethållaren och är fastsvetsad i ramen på cykeln. Med en trä-/ plastlåda fastskruvad finns det tillräckligt med utrymme för minst två normalstora matkassar. Främre pakethållaren följer inte med hjulet i styrningen, vilket ger dig maximal stabilitet och säkerhet i trafiken.  Främre pakethållaren har en lastkapacitet på upp till 35 kg

Pakethälare två färger

Lastkapacitet

Bakre pakethållare 

Precis som cyklarna förr i tiden, har Opa en stark pakethållare bak, som ingår i köpet. Bakre pakethållaren har upp till 80 kg lastkapacitet.

Säkerhet

Säkerhet

Opa

Säkerhet & Stabilitet 

Centralstöd  

Opa-cykeln levereras alltid med ett starkt centralstöd för stabilitet vid lastning/avlastning och även vid cykelparkering. 

Opa

Kedjeskydd 

Med ett heltäckande kedjeskydd av stål som helt kapslar in kedjan blir alltid dina byxor rena, du får mindre underhåll och det blir mindre farligt för barnens små fingrar. Kedjeskydd av stål är mycket tåliga och går sällan sönder.