Bakfiets Lång

Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets Lång har plats för 3 barn med säkerhetsbälte, och rum för 2 matkassar och dessutom en pakethållare med 80 kg lastkapacitet. Som tillbehör finns det sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd och en väska till pakethållaren, eller om man vill, en extra barnsits monterad på pakethållare, vilket gör Bakfiets Lång till en 4-barnstransport! Måtten : L263 x B63 x H120 cm

Fullt utrustad för
Barntransport

Bakfiets Lång är utvecklad för att passa in i dagens stadsliv. I princip allt du har för barnen i en bil kan nu hittas i Bakfiets, tack vare de tillbehör som finns till lådcykeln; en bänk med säkerhetsbälte för två barn, en sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd, samt för ökad säkerhet även punkteringskyddade däck, navdynamo med standby belysning, hydrauliska /skivbromsar och mycket annat

Bakfiets-kort-Modern-familj

komponenter

Bakfiets lång finns bara med dröm komponenter för alla cyklister. Shimano sTeps motor, Bosch motor och bästa växlar från Shimano Alfin 8. Batteriet med kapacitet upp till 118 km. Du kan välja mellan Mekaniska Bromsar liksom Shimano Trumbroms, fotbroms eller skivbromsar på 180 mm. 

Shimano sTeps

Shimano sTeps

Bosch E-motor

Bosch E-motor

50-70 km laddning

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Alfine 8 växlar

Bakfiets-lång

Säkerhet

Vår Bakfiets har säkerheten i centrum. Med lådan lågt över marken får cykeln en låg tyngdpunkt och därmed också en större kontaktyta mot marken och bättre väggrepp. Lådan har trepunktsbälte och höga sidor som skydd för barnen. Även den som kör cykeln ska ha god säkerhet.

Bakfiets-lång

Känslan måste upplevas

Tack vare låg utväxling är våra Bakfiets aldrig tung att cykla, och med elstöd cyklar du alltid som i nedförsbacke. Cykeln har minst 8 växlar och breda däck med punkteringsskydd. De breda däcken ger en mjukare körning eftersom stötar och gupp dämpas.

Bakfiets-lång

Att välja Smart

Bakfiets modeller har en mängd detaljer och tillbehör som gör vardagen enklare. Lådan har ett litet urtag där en fot kan ta stöd vid iklättring. Lådan kan utrustas med demonterbara bänkar, och utrymmet under sittbänken kan utföras som en låsbar förvaring. Lådan kan förses med regnskydd, med genomsiktliga rutor som låter barnen se ut även i regnväder.

Bakfiets-lång

Ergonomisk cykling

Med en upprätt sittställning har föraren alltid god översikt över trafiken och barnen i lådan. Med ett lågt insteg och enkelt justerbar höjd på sadeln kan föraren alltid nå marken. Med kedjeskydd och ekerskydd på bakhjulet räddas både barnfingrar och kläder från att komma i kläm.

Bakfiets-lång

Handbyggda lådcyklar i Sverige

“ Vi bygger Lådcyklar för att de ska användas, men också för de ska bli älskade.Våra kunder får glittrande ögon när de ser vår passion för detaljer och  kvalitet”

Med många års erfarenhet av design och byggnation av lådcyklar och med en ständig vilja att utvecklas och bli utmanad har Cykelfabriken funnit den rätta vägen till att ta fram de bästa modellerna.

Bakfiets-lång

Säkerhet är viktigt proitering

Säkerhet för dig och för dina barn är vår högsta prioritet. Därför använder vi endast kvalitetsmaterial och komponenter och våra cyklar är utformade för att vara 100% säkra. Bilden nedan illustrerar vissa viktiga säkerheten punkter.

Bakfiets-lång
Bakfiets-lång
Bakfiets-lång