Bakfiets XL

Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets xl har plats upp till 4 barn med säkerhets bälte, samt plats för 2 matkassar och pakethållare med 80 kg lastkapacitet. Som tillbehör finns sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd och en väska till pakethållaren. Alternativt kan en extra barnsits monteras på pakethållaren, vilket gör Bakfiets XL till en 5 sittplatsers barntransport. Måtten : L278 x B63 x H120 cm

komponenter

Bakfiets XL finns bara med dröm komponenter för alla cyklister. Shimano sTeps motor, Bosch motor och bästa växlar från Shimano Alfin 8. Batteriet med kapacitet upp till 118 km. Du kan välja mellan Mekaniska Bromsar liksom Shimano Trumbroms, fotbroms eller skivbromsar på 180 mm. 

Shimano sTeps

Shimano sTeps

Bosch E-motor

Bosch E-motor

50-70 km laddning

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Alfine 8 växlar

Bakfiets xl barntransport lösning

 Gott om plats för ungarna.

Bakfiets XL ger lätt plats för 4 barn i åldern 1 till 9, och det finns alltid extra plats i lådan för en eller två väskor eller matkassar. Under bänken finns plats för extra förvaring liksom låskedja, matlåda och mycket annat.

  • Plats för 2 barn + mängder av packning
  • Plats för 2 barn + minst 4 matkassar
  • Plats för 2 barn + en bilbarnstol
  • Plats för 4 barn

Bakfiets-xl

Fullt utrustad för
Barntransport

Bakfiets XL är utvecklad för att passa in i dagens stadsliv. I princip allt du har för barnen i en bil kan nu hittas i Bakfiets, tack vare de tillbehör som finns till lådcykeln; en bänk med säkerhetsbälte för två barn, en sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd, samt för ökad säkerhet även punkteringskyddade däck, navdynamo med standby belysning, hydrauliska /skivbromsar och mycket annat

Handbyggda lådcyklar i Stockholm

“Vi bygger Lådcyklar för att de ska användas, men också för de ska bli älskade. Våra kunder får glittrande ögon när de ser vår passion för detaljer ochkvalitet”

Med många års erfarenhet av design och byggnation av lådcyklar och med en ständig vilja att utvecklas och bli utmanad har Cykelfabriken funnit den rätta vägen till att ta fram de bästa modellerna.