DESIGNAD, KONSTRUERAD OCH MONTERAD I STOCKHOLM

 

Vi är Stockholm baserad företag, vi jobbar bara med egna produkter där vi är så stolta över vår egna lådcyklar – Bakfietsar – från Sverige. Från centrala Södermalm gör vi hela jobbet – design, utveckling, konstruktion, montage Vi är Stockholm baserad företag, vi jobbar bara med egna produkter där vi är  service. Alla våra modeller och huvuddelar är baserade på våra egna ritningar så som framgafflar, ramar, lådor och alla andra stålkomponenter. Vi använder många lokala hantverkare och leverantörer för att kunna leverera lådcyklar gjorda med mycket omsorg. Alla modeller är tillverkade och skickade från Stockholm och säkerhetskontrollerad av vår mekaniker.

New design

Bakfiets Kort

Plats för 2 barn i lådan, kort och smidig lådcykel. Kan byggas med Shimano sTeps motor & Skivbromsar och alfine 8 växlar.

New design

Bakfiets Lång

Plats för minst 2 barn + 2 mattkasse, väldigt lätt att cykla. Kan byggas den med Shimano sTeps motor & Skivbromsar och alfine 8 växlar.

New design

Bakfiets xl

Plats för upp 4 barn i lådan, Extra lång, passar bäst långa cyklister. Kan byggas den med Shimano sTeps motor & Skivbromsar och alfine 8 växlar.

New design

Bakfiets Stockholm

Plats för minst 2 barn + 2 mattkasse, väldigt lätt att cykla. Shimano sTeps motor med fotbroms.

New design

Klassisk Light

Nya Klassik Light är vår mest anpassade lastcykel för barntransport. Den är vår mest mångsidiga lastcykel för såväl familjer som för företag och förskolor. Kan byggas med Shimano sTeps motor & fotbroms.

New design

Bred

Oavsett om du behöver transportera upp till sex barn, eller bara behöver lite extra utrymme. Kan byggas med Shimano sTeps motor & fotbroms.

New design

Företag

… kräver minimalt underhåll. Den hjälper dig med lasten. Samtidigt är den en rullande reklampelare som visar originalitet och hållbarhet. Kan byggas med Shimano sTeps motor & fotbroms

New design

Förskolor

Speciellt anpassad för förskolor. Med plats för upp till åtta barn, eller för förskolans andra transporter.

Oma

Oma är byggd för hållbarhet och styrka, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta med allt du behöver. Oma är en av våra mest populära modeller..

Opa

Opa är en prefekt vardagscykel tack vare sin fantastiska komfort och praktiska detaljer. Det här är exakt samma sorts vackra cyklar som…

PackMax

PackMax är känd för stark ram och stabilitet, bakåt lutning, en populära modeller för både kvinnor och män och för barntransport…

Mini lastcykel


Mini is not just your ordinary bike. It’s a smart city bike. We believe bikes are going to be the most important means of transportation in future cities.