5900 SEK
PackMax

Denna klassiska cykel är utformad med unisex cykel designad för tunglast, barntransport och stora starka cyklister. PackMax är känd för stark ram och stabilitet, bakåt lutning, en populära modeller för både kvinnor och män och för barntransport.

Spec           Lastkapacitet           Säkerhet

PackMax

Ramen

Ramen är tillverkad av lättviktigt stål, TIG-svetsad, och behandlad med den bästa rostskyddsmetoden ”Cataphoresis” och därefter dubbla lager pulverlack

PackMax

Hjulen

PackMax har enormt starka hjul, detta för att kunna uppnå den bästa stabiliteten och lastsäkerheten. finns bara i 28 tums hjulstorlek. Fälgen är 24mm bred med 2,30 mm tjocka aluminiumekrar. Ofta har Oma mekaniska bromsar så som ”Trumbroms Sturmy Archter” eller ”Shimano Rullbroms”.

Växlar

Välj mellan växlar

Välj mellan 2 SRAM automatisk växel S2C, ett smart tvåväxlat kickbacknav, 3 eller 7 Shimano växlar med handväxelreglage. 

  • PackMax
  • SRAM-Automatix-2-växlar

Lastkapacitet

Lastkapacitet

PackMax

Lastkapacitet

Främre pakethållare

Främre pakethållaren är integrerad i cykeln, och är fastsvetsad i ramen. Med en trä-/ plastlåda fastskruvad finns det tillräckligt med utrymme för minst två normalstora matkassar. Främre pakethållaren följer inte med hjulet i styrningen, vilket ger dig maximal stabilitet och säkerhet i trafiken.  Främre pakethållaren har en lastkapacitet på upp till 35 kg

Starka Pakethållare

Lastkapacitet

Bakre pakethållare 

Precis som cyklarna förr i tiden, har Opa en stark pakethållare bak, som ingår i köpet. Bakre pakethållaren har upp till 80 kg lastkapacitet.

Image Title

Barntransport

Följande gör det möjligt att kunna transportera upp till två barn och 30 kg säkert på PackMax.

 

  • Ultra bekväm sittposition
  • Extra grovt ramrör
  • Extra starka hjul
  • Bredare däck 47/55 mm
  • Stark pakethållare med 80 kg last

Säkerhet

Säkerhet

PackMax

Kedjeskydd 

Med ett heltäckande kedjeskydd av stål som helt kapslar in kedjan blir alltid dina byxor rena, du får mindre underhåll och det blir mindre farligt för barnens små fingrar. Kedjeskydd av stål är mycket tåliga och går sällan sönder. 

PackMax

Säkerhet & Stabilitet 

Centralstöd  

PackMax-cykeln levereras alltid med ett starkt centralstöd för stabilitet vid lastning/avlastning och även vid cykelparkering.