Om Cykelfabriken

” Our bikes are definitely influenced by Stockholm and its environment. Cykelfabriken builds convenient and reliable bicycles. Bicycles for commuting that are easy to maintain and work in the summertime and in deep winter. Still, they should look good ”

Cykelfabriken är ett svenskt cykelmärke med specialisering på lådcyklar – bakfiets – lastcyklar, företagscyklar och handbyggda stadscyklar i holländsk tradition. Vi är kända för vår tidlösa design, höga kvalitet och goda service. Vi är innovativa och utvecklar nya lösningar, gärna tillsammans med våra kunder. Vi är verksamma inom flera områden:


 


 

– Design och utveckling av Cykelfabrikens cyklar som utökar funktionerna i deras cykelupplevelse och gör daglig cykling så attraktiv som möjligt. Vårt växande utbud av cyklar är utformad i fabriken och framställs av små, kvalitetsinriktade tillverkningspartners i Nederländerna och Sverige. Vi strävar efter att erbjuda de bästa allmännyttiga cyklar så möjligt för realistiska, överkomliga priser.

 


 


– Partihandel med De Fietsfabriek, Nijland, Workcycles, och naturligtvis Cykelfabrikens cyklar genom återförsäljare. Dealer förfrågningar är välkomna.

– Cykelfabriken erbjuder allt från ”normala” cyklar till särskilt utrustade leveranscyklar. Bland våra kunder finns otaliga både små och multinationella företag och vi är lika glada för att bygga en eller flera hundra cyklar.

– Besök den bästa cykelaffären i Stockholm, där du alltid är välkommen för reparationer, försäljning, uthyrning och expertråd. Du hittar de flesta av våra modeller på display och kommer att guidas genom de många ”a la carte” alternativen. Du kommer att visas långt mer än vad det är möjligt att vi kan beskriva på denna webbplats. 

– ”På gång” Vår uthyrningsprogram inkluderar lådcyklar, Bakfiets, transportcyklar, dagislådcyklar och unika stadscyklar. Du har möjlighet att hyra den typ av cykel som passar dig och tillfället.

– Cykelfabrikens service är mest känd för att reparera, uppgradera eller ändra din Bakfiets, men vi arbetar faktiskt med de flesta cyklar. Vi är mycket stolta över vår kompetens, professionalism och kapacitet: ståltillverkning med TIG och MIG-svetsning, bearbetning av trä, service växelnav… vi kan göra det. De flesta tjänster är klara samma dag – ring för att boka tid.

 
Cykelfabrikens filosofi

Vårt motto är “en cykel för alla”. Vi får inspirationen från småbarnsföräldrar, stadscyklister, djurägare och vanliga cyklister. Vi främjar vardagscykling bland individer, familjer och företag genom att leverera de mest praktiska, vackra och prisvärda cyklar som möjligt och genom att ge en oöverträffad nivå av service.